Deze aubergine schnitzel met parelcouscous is een heerlijk vegetarisch gerecht. Een leuke manier om een keer iets anders te doen met een aubergine. Een gezonde schnitzel die lekker krokant van buiten is en zacht vanbinnen. Zo’n knapperig korstje maakt deze zelfgemaakte groente schnitzel superlekker. Aubergines Eet jij wel eens aubergines, of weet je […]
Ik zag diverse kleuren bloemkooltjes liggen bij mijn groenteboer op de markt. Om de mooie kleuren te behouden heb ik ze rauw gebruikt in deze gekleurde bloemkoolcouscous salade. Glutenvrije, veganistische couscous gemaakt van rauwe gekleurde bloemkool, appels, noten en cranberry’s. Tegenwoordig vermijden zoveel mensen tarwe of gluten. Daarom is het maken van een couscous van […]
Deze zwarte rijst met rode spitskool en pompoen is ideaal voor het najaar of in de winter. Deze groenten zijn het voordeligst. Je zult genieten van de zeer smakelijke en antioxiderende zwarte rijst erbij. Dit gerecht heeft seizoensgebonden smaken, maak dus snel deze geweldige zwarte rijstsalade. Knapperig, nootachtig, zoet, zuur, hartig, het heeft alle textuur […]