Hazelnoten ijstaart

Hazelnoten ijstaart

Ik mocht van Bonne Maman een pot hazelnotenpasta krijgen. Natuurlijk is dit heerlijk op een beschuitje, cracker of boterham, maar ik wilde er iets speciaals mee doen. Nou dat is gelukt met deze overheerlijke hazelnoten ijstaart. Niet goed voor de lijn, maar zo lekker! Dit nagerecht is helemaal niet moeilijk te maken en je doet […]

Trifle met mascarpone en Frangelico

Trifle met mascarpone en Frangelico

Deze trifle met mascarpone en Frangelico maak je voor een heel speciaal diner. Het is wel wat werk, maar dan serveer je ook wel iets spectaculairs. Om het helemaal feestelijk te maken, heb ik er wat sterretjes ingedaan bij het serveren. De oh’s en ah’s vliegen je om de oren! Begin een dag van te […]

Koffie Frangelico cocktail

Koffie Frangelico cocktail

Ik had het idee om een Koffie Frangelico cocktail te maken van de cold drip coffee die ik ontvangen mocht van Batavia Coffee. Maar welke cold drip coffee zou het beste smaken bij de Frangelico likeur. Frangelico is een likeur uit Italië en wordt gemaakt van hazelnoten, cacao en vanillebessen. Ik heb alle drie de […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden