Wij zijn gek op tosti’s en vooral op de Croque monsieur. Een ham-kaas tosti 2.0 zeg maar. Deze Franse tosti heeft nog een heerlijke bechamel/kaassaus als topping. Knapperig van buiten en lekker zacht van binnen door de gesmolten kaas en de romige saus. Croque monsieur Een Croque monsieur lijkt dus niet echt op […]
Als je eens een heel bijzondere vegetarische lasagne wilt maken, dan moet je echt eens deze regenboog lasagne met 5 soorten kaas proberen. Het is een hele lange lijst met ingrediënten en het heeft een hele lange bereidingstijd, maar dan serveer je ook wel iets heel bijzonders. Door alle kaas wat erin zit, is het […]
Deze plaattaart met knolselderij en gepofte knoflook is wederom een heerlijk gerecht uit onze vegetarische maand januari. Ik maak elk jaar 31 (!) andere vegetarische gerechten en probeer daar zoveel mogelijk de groenten van het seizoen te gebruiken. Dit zijn stoere winterse groenten zoals deze knolselderij. Knolselderij gebruiken we eigenlijk alleen maar in de […]
Dude food….kaasfondue gemaakt met bier in plaats van witte wijn. Serveer met Duitse worst, rauwkost, pickles, brood en/of pretzels.