Dit ongelooflijk lekkere recept voor pasta met kabeljauw en olijven bevat delicate kabeljauw in een pittige olijvensaus met zoute kappertjes, zongedroogde tomaten en verse bieslook. Een recept dat perfect is voor een lunch of een avondeten. Als je zin hebt in een eenvoudige pasta, maar met intense smaken, mis dan deze niet. Gemaakt met […]
Dit eenpansgerecht van pasta met uien en paddenstoelen is rijk en romig, met zoete gekarameliseerde uien, shiitake paddenstoelen en schelpjespasta. Eenvoudig, heerlijk en gemakkelijk aan te passen voor een veganistisch en/of glutenvrij gerecht. Serveer warm, met wat verse tijm of gehakte kruiden, eventueel geroosterd broodkruim als je dat liever hebt en geniet ervan! Het ultieme […]
Deze klassieker uit de Franse keuken stond op de kaart in het restaurant van mijn ouders. Dan heb ik het wel over de jaren tachtig hè. Ik heb zo vaak gezien hoe ossenhaas met bearnaisesaus bereid werd, maar ik had het nog nooit zelf gemaakt. Maar nu is het zover en gaan we vandaag op […]
Verse kreeft uit eigenland, lekkerder en beter kan je ze niet krijgen. En deze saffraanrisotto met kreeft is het ultieme gerecht om de maken voor een speciaal etentje thuis. De kreeft wordt goed verwerkt in dit gerecht, het gaat in de risotto en van de schalen maken we weer een heerlijke bisque waarin de risotto […]
Ben je gek op mosselen, dan heb ik hier een heerlijk mosselgerecht voor jou. Deze gegratineerde mosselen met dille zijn weer eens een andere manier om mosselen te serveren. Maak ze als borrelhapje of als voorgerecht voor een gezellig etentje thuis. Glaasje Champagne of een lekkere witte droge wijn erbij en genieten maar! Mosselen […]
Wij zijn gek op mosselen en daarom kan je verschillende recepten met mosselen vinden op de site. En elke keer wil ik ze weer anders bereiden. Ik heb ze nu gestoomd in witte wijn en de mosselen met saffraan en citroen-aioli geserveerd. Tjonge wat hebben wij zitten smikkelen. Mosselen Misschien heb jij thuis […]
Ik ben gek op mosselen en manlief is nu eindelijk ook een mosselliefhebber geworden. Hij heeft het leren eten bij mij, zeg maar (haha). En hij weet nu ook hoe hij ze moet eten, zat altijd te hannesen met een vork of trok de mossel met zijn vingers uit de schelp. Eigenlijk moet ik hem […]