Deze simpele beefburger met cottage cheese is lekker smeuïg door de toevoeging van de verse kaas. De cottage cheese maakt dit een van de meest malse, sappige en smakelijke burgers die je ooit zult proberen. En een cottage cheese burger is een smaakvol en extra voedzaam door de toevoeging van extra eiwitten van de verse […]
Dit virale cottage cheese flatbread heeft tiktok stormenderhand veroverd en ik moest het gewoon eens proberen. Dit platbrood boordevol eiwitten, gemaakt van slechts twee ingrediënten en wat kruiden, is een leuk recept om te maken als je zin hebt in een wrap, maar ook extra eiwitten aan je maaltijd wilt toevoegen. Ideaal voor o.a. sporters. […]
Herfst is de tijd van pompoenen. Tegenwoordig zijn ze in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Voor deze pompoenlasagne met salie heb ik een flessenpompoen gebruikt, omdat de hals zo handig in dunne plakken te snijden is. Ik heb hiervoor Risenta lasagnebladen gemaakt van 100% biologische gele sojabonen gebruikt. Dit is een en heerlijke glutenvrije […]