Deze banaan en chocoladecake heeft een volle chocoladesmaak maar je proeft ook nog de banaan. Gebruik lekkere rijpe bananen hiervoor, die geven de meeste smaak. Dus als je van die (bijna) bruine bananen hebt liggen in de fruitmand, dan is dit de manier om ze op te maken! Voor de extra chocoladesmaak heb ik cacaopoeder […]
Kokos, rum en chocolade zijn een match made in heaven. Ik heb ze daarom gecombineerd in deze kokosmakronen met rum en chocolade. Er zit geen echte rum in deze makronen, maar een rum essence. Ik denk dat je ook wel voor de real deal kunt gaan. Als je geen chocoladedruppels in huis hebt, hak dan […]
Ik ben gek op overnight oats oftewel havermout. Je bent maar 5 minuten bezig met de bereiding ervan, laat het een nachtje in de koelkast staan en ’s morgens staat je ontbijtje klaar. Deze havermout met pindakaas en gekarameliseerde banaan is zo’n heerlijk, gezond en romig ontbijt gemaakt van amandelmelk, pindakaas, havermout en agavesiroop. En […]