Mijn schoonzusje kwam eten bij ons en zij is gek op toetjes. En het was zondag, dat is de enige dag dat wij een nagerecht nemen. Omdat de Paasdagen eraan komen, wilde ik een Paasdessert maken. Het is deze zalige mini trifle met advocaatcustard geworden. Een lekkere dot slagroom erop en verse frambozen, maakt de […]
Dit jaar was ik er op tijd bij. Namelijk het plukken van de kweeperen in ons dorp. Vorig jaar was ik iets te laat en vond ik alleen nog wat kweeperen op de grond en niet meer in de bomen. Maar met deze warme zomer dacht ik laat ik eens op tijd gaan kijken hoe […]
Deze trifle met frambozen en meringues is een echte klassieker. En het goede nieuws is dat het helemaal niet moeilijk te maken is, maar je zet wel een fantastisch dessert op tafel. Trifle Een trifle is een Engels nagerecht bestaande uit meerdere lagen en geserveerd in een glazen kom waardoor je de laagjes […]
Deze mini cheesecake met grapefruit en kokos is een klein beetje gebaseerd op de goddelijke Grapefruit kokos cheesecake van Deb’s Bakery. Zij heeft namelijk naar aanleiding van mijn tip meegedaan aan een bakwedstrijd van Huize van Wely. Debbie’s specialiteit is bakken en dat van mij helemaal niet. Daarom is deze makkelijke mini cheesecake met grapefruit […]
Het is zomer, mijn favoriete seizoen van het jaar. Zomers zijn er veel soorten vers fruit te koop, waaronder de kersen. De perziken, pruimen, nectarines, meloenen, watermeloenen en natuurlijk de kersen liggen te lonken naar ons bij de fruitafdeling van de supermarkt of bij de groenteboeren. Ik hou van kersen! Ze zijn zoet en een […]
Een hummingbird cake is heerlijk, maar je kunt met dezelfde ingrediënten natuurlijk ook muffins maken.