Ik heb ooit Blackened Chicken Alfredo gegeten in een Outback restaurant in Florida. En ineens moest ik hieraan denken toen ik kipfilets gekocht had bij mijn favoriete kippenboer Karin van Polderkip. Dus heb ik nu deze beroemde Blackened kip Alfredo met pasta zelf thuis gemaakt. En nu kunnen jullie deze heerlijke kip ook maken, want […]
Deze pasta Alfredo met kip is een heel simpel en snel te maken gerecht, ideaal dus voor een doordeweekse dag. Dat wil zeggen als je al pulled kip in huis hebt. Dan maak je deze heerlijke en romige pasta in een mum van tijd. Lekkere pittige kip gemengd door de romige kaassaus. Alfredo saus […]
Ik heb een heerlijk eenpansgerecht voor jullie. Deze Cajun kippendijen met orzo bereid je in een pan in de oven. Natuurlijk kan je het ook op het vuur klaarmaken, maar in de oven is net zo makkelijk. Ik ben gek op dit soort eenpansgerechten, lekker weinig pannen af te wassen na afloop en de oven […]
Manlief is gek op allerlei soorten biefstuk, maar vooral de soorten die veel smaak hebben zoals een bavette. Ik heb de bavette gegrild en verwerkt in deze heerlijke wrap met steak en guacamole. De guacamole maak je natuurlijk zelf, dat is het lekkerst. Nou hij vond het heerlijk hoor, wat heeft hij gesmuld hiervan. […]
Ik vond nog een oud recept van mij welke ik nog niet eens op de site had staan. Deze gegrilde cajun zalm en baby romaine is te lekker om niet te delen met jullie. Lekker krokante en pittige gegrilde zalm met een romaine sla die ook gegrild wordt. Daarbij nog heerlijke gebakken aardappeltjes en een […]
Dit is al een heel oud recept van mij, maar ik kwam erachter dat het niet eens op de site stond. Het is zo’n lekkere stamppot, die wil ik jullie niet onthouden. Ik heb met deze Stamppot zoete aardappelen en maïs met garnalen ook ooit eens meegedaan met een kookwedstrijd met van blad Smulweb . […]
Blackened chicken daar is mijn man gek op. Hij at dit vaak met pasta toen hij in Amerika woonde. Tja daar moet ik dan ook maar een gerecht van maken. Het is deze tagliatelle met pikante kip geworden. En het kwam aardig in de buurt van hetgeen hij vaak in Amerika at. Pff gelukkig maar. […]
Wij eten eigenlijk heel weinig AVG (aardappelen, vlees en groenten), maar soms staat het toch op het menu. Niet echt Hollandse kost, maar kipfilet met geplette aardappeltjes en appelchutney en boontjes klinkt toch wel oer-Hollands. Ik had een heerlijke chutney gemaakt van appeltjes van de buren, maar ja dan staan die potten maar in de […]
Een Po’Boy (po-boy of poor boy) is een broodje oorspronkelijk uit New Orléans, Louisiana, in de VS. Het bestaat uit stokbrood belegd met gepaneerde en gefrituurde garnalen of oesters en met sla en tomaat en een pittige remouladesaus. In plaats van Sriracha saus kan je ook bijvoorbeeld een paar druppels tabasco gebruiken. Deze Po’Boy sandwich […]
Dit is echt het beste recept voor pikant gehaktbrood, het is gemakkelijk te maken en smaakt heerlijk. Het wordt gemaakt met rundergehakt, varkens braadworst, lente-uien, groenten, specerijen en verse kruiden. Daarna wordt het in de oven gebakken met een lekkere topping. Hieronder vind je mijn favoriete tips voor een zelfgemaakt gehaktbrood waar iedereen om een […]