Knoflookbrood kaas tosti

Knoflookbrood kaas tosti

Een tosti is altijd een goed idee, maar met knoflookkruidenboter erbij wordt het helemaal onweerstaanbaar en is het een van de beste tosti’s. Dit recept is een geweldige combinatie van mijn twee favoriete gerechten, namelijk tosti’s en knoflookbrood. Dit is heerlijk om op zichzelf te serveren voor een simpele lunch of als bijgerecht bij een […]

Plukbrood met kaas en cranberrycompote

Plukbrood met kaas en cranberrycompote

Ik heb voor jullie een heerlijk borrelbrood gevuld met twee soorten kaas en afgetopt met een zelfgemaakte cranberrycompote. Superlekker om te maken voor de aankomende feestdagen. Serveer dit plukbrood met kaas en cranberrycompote bij de borrel of zelfs als voorgerecht is het ook erg lekker. Knapperig brood, zoute kazen met een zoetzure cranberrycompote, dit wil […]

Dubbeldikke sandwich

Dubbeldikke sandwich

Ik had aardig wat vleeswaren, kaas en brood over van een familielunch bij ons thuis. En ik had vandaag grote trek, daarom heb ik deze goddelijk lekkere dubbeldikke sandwich voor mijzelf gemaakt. Een eenvoudig en heerlijk recept voor een sandwich met heel veel beleg erop, waardoor dit broodje naar een hoger niveau van smakelijkheid wordt […]

Spaanse Pan con Tomate

Spaanse Pan con Tomate

Ik weet nog wel dat ik de eerste keer Spaanse Pan con Tomate at. Tjonge wat was dat lekker zeg! Zo’n simpel broodje, maar bomvol met smaak. Hoog tijd om het zelf thuis te maken. Ik heb er pan con tomate y jamón van gemaakt. Een eenvoudig gerecht gemaakt van geroosterd brood, lekkere olijfolie, knoflook, […]

Toast met scrambled eggs en zalmforel

Toast met scrambled eggs en zalmforel

Ik heb een hele luxe toast voor jullie. Maak het op een zondagmiddag, een speciale dag of zomaar. Deze toast met scrambled eggs en zalmforel is een verwengerecht, je zou het zelfs als avondeten kunnen maken.   Scrambled eggs   Roerei oftewel scrambled eggs is een heerlijke manier om eieren te bereiden. Het is een […]

Oeufs en Cocotte

Een gerecht wat niet ontbreken mag tijdens de Paasdagen zijn Oeufs en Cocotte oftewel eieren in een potje uit de oven. De eieren worden gegaard in een ramaquin (kleine ovenbakjes) in de oven. Het basisrecept is eieren op een scheutje room, maar je kunt dit eindeloos variëren met wat jij lekker vindt.   Oeufs en […]

Bobotie

Bobotie

Bobotie is een gerecht uit de Zuid-Afrikaanse keuken dat bestaat uit gehakt en specerijen met een soort kurkuma custard laag. Dit makkelijke recept voor Zuid-Afrikaanse bobotie is een heerlijk, traditioneel gerecht. Het wordt zelfs vaak gezien als HET nationale gerecht van Zuid-Afrika! Het is een hartige, smaakvolle, aromatische ovenschotel met gehakt, wat zowel zoet als […]

Club Sandwich met gerookte kip

Club Sandwich met gerookte kip

De Amerikaanse klassieker Club Sandwich, wie kent het niet. Verwen jezelf voor de lunch met deze verrukkelijk Club Sandwich met gerookte kip. Deze sandwich zit tot de nok toe vol met heerlijke gerookte kip, belegd met knapperige bacon en sappige salade. En nog beter, het duurt maar 10 minuten om het klaar te maken!   […]

Panzanella met winterse groenten

Panzanella met winterse groenten

Heerlijke vegetarische maaltijdsalade

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden