Rundvlees stoofpot met steranijs

Rundvlees stoofpot met steranijs

Dit is weer eens een andere manier om een runder stoofpot te bereiden. Lekker pittig vlees met een Oriëntaalse twist. Dit langzaam gegaarde, in je mond smeltende, rundvleesgerecht is een absoluut genot voor de zintuigen. De smaken van szechuan peperkorrels, rode peper, gember, knoflook, sojasaus en steranijs geeft het stoofgerecht een exotische touch. Als je […]

Gnocchi met courgette en gerookte forel

Gnocchi met courgette en gerookte forel

Ik had verse gnocchi gekocht in de aanbieding. Maar ja wat ga ik ermee maken? Heb al een paar gnocchi recepten op de site staan, dus ik wilde totaal iets anders bereiden. Ik had nog een courgette, gerookte forel en dille in de koelkast liggen en dat heb ik gecombineerd in deze heerlijke gnocchi met […]

Zwitserse Geschnetzeltes met Spätzle

Zwitserse Geschnetzeltes met Spätzle

Geschnetzeltes is een typisch gerecht uit Duits sprekende landen. Misschien heb je het wel eens gegeten toen je op wintersport was of op vakantie in Duitsland. Deze Zwitserse Geschnetzeltes met Spätzle is een echt bordje met comfortfood.   Geschnetzeltes   Geschnetzeltes is een soort ragout gemaakt van gestoofd kalfsvlees in een witte saus met paddenstoelen […]

Kiptajine met pompoen en honing

Kiptajine met pompoen en honing

Een heerlijk Marokkaans tajinegerecht (dat niet per se in een tajine bereid hoeft te worden maar dat ook gewoon in een pan kan), met die verrukkelijke combinatie van de smaken zoet en hartig. Deze kiptajine met pompoen en honing heeft geweldige smaken gecombineerd met traditionele Marokkaanse specerijen en kruiden. Die voegen veel warmte en smaak […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden