Als je binnen 20 minuten wilt eten en nog niets hebt voorbereid, zijn deze knapperige tonijn en maïsbeignets de oplossing! Het gebruik van tonijn uit blik is zo handig en snel en je weet dat je een goede eiwit-boost krijgt. Verdubbel het recept en je hebt ook nog een lekkere lunch voor de volgende dag! […]
Ik mocht van Emmi hun heerlijke raclette en fondue kaas ontvangen in een foodybox. De fondue kaas heb ik verwerkt in een lekkere Mac & Cheese en de raclette kaas heb ik gebruikt in deze Tuna melt nachos. Superlekker als borrelhap met een Mexicaans biertje erbij of als makkelijke avondmaaltijd. Nachos Nachos is […]
Ik doe bijna elke week boodschappen op de markt. Dan ga ik naar mijn groenteboer die veel lokale groenten verkoopt, de kaas- en notenboer en naar de bakker waar ik grote krentenbollen haal voor manlief. Hij is gek op die grote bollen en voor hem is dit makkelijk meenemen en eten tussen zijn golf coaching […]
Dit broodje met tonijnsalade is het recept van La Place. Waarschijnlijk heb je het daar wel eens gegeten en vond je het superlekker, nou hier is het recept. Het recept staat trouwens ook op hun site. De tonijnsalade is lekker pittig door de ui en bieslook erin, maar ook weer fris door de appel. Deze […]
In deze rare tijd moeten wij onszelf af en toe maar verwennen. Dat kan door een lekker broodje voor de lunch klaar te maken voor jezelf. Vandaag stond er een broodje tonijn met groene kruidensaus op het menu, simpel maar oh zo lekker. Ik had nog wat Green Goddess saus over van een recept en […]
Salade Niçoise is een klassieke salade oorspronkelijk uit Nice (Frankrijk). De salade wordt gemaakt van vis (meestal tonijn), eieren, sla, haricots verts, tomaten, zwarte olijven, kappertjes en soms ook gekookte aardappeltjes. Er zijn heel veel verschillende variaties op deze salade te vinden en iedereen claimt dat zijn salade de originele is. Ik heb er nu […]
Dit is natuurlijk niet de echte Vitello Tonnato, maar een afgeleide daarvan. De originele Vitello wordt met kalfsvlees gemaakt. Ik heb een kalkoenfilet gebraden in de oven, maar je kunt ook kalkoenfilet of kipfilet bij de vleeswarenafdeling halen. Veel makkelijker natuurlijk. Of misschien heeft je slager wel plakjes kalfsfilet voor je. Deze Vitello Tonnato slawraps […]