Romesco saus

Romesco saus

Maak je eigen Romesco saus voor zomerbarbecues. De mix van gerookte amandelen en gegrilde rode pepers past prachtig bij barbecuegerechten als dipsaus. Deze Spaanse pittige saus is lekker bij gegrild vlees, kip, gegrilde groenten, door de pasta of op brood. Romesco saus is een onvergetelijke saus. Het is gedurfd, pittig en vol met geroosterde smaak. […]

Regenboogforel

Regenboogforel met dille citroenboter

Je kunt deze forellen ook heel goed bereiden op de barbecue. Bestrooi de binnen- en buitenkant met peper en zout en stop citroenschijfjes in de buikholtes. Leg ze in een visklem en grill ze boven matig vuur in ongeveer 10-12 minuten gaar.

Kipspiesjes met abrikozen en koude pindasaus

Kipspiesjes met abrikozen en koude pindasaus

Dit is een lekker zomers gerecht, daarom serveer ik er koude pindasaus bij. De zoete, lichtzure abrikozen en kip krijgen een pittige smaak van de marinade van sojasaus en Sriracha. Deze kipspiesjes met abrikozen en koude pindasaus zijn perfect voor snelle en gemakkelijke diners of als heerlijk aperitief bij de borrel. Ze zijn binnen een […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden