Hamburgers met een koffierub

Hamburgers met een koffierub

Je steeds ze steeds vaker voorbij komen, vleesrecepten met een koffierub. Die koffierub is typisch Amerikaans, waar ze gek zijn op vlees en barbecueën. Het lijkt misschien een rare combinatie, maar de koffie geeft de hamburger een bijzondere smaak en extra kick. Deze hamburgers met een koffierub zijn sowieso smaakbommen, door de zelfgemaakte ketchup erbij. […]

Makreelburger met remoulade saus

Makreelburger met remoulade saus

Deze makreelburger met remoulade saus zijn eenvoudig te maken en heel erg smakelijk. Je kunt uiteraard ook andere soorten vis gebruiken zoals zalm of tonijn uit een blikje of gepocheerde (wit)vis. Als je vis uit blik gebruikt, laat dit dan heel goed uitlekken.   Burgers   Wij zijn gek op hamburgers, maar een visburger op […]

Tosti met tonijn en cheddar kaas

Tosti met tonijn en cheddar kaas

Een kaasachtige geroosterde tosti met tonijn en cheddar kaas oftewel een tuna melt tosti is de ultieme lunch of licht diner. Met precies de juiste hoeveelheid knapperigheid, smeltende cheddarkaas en lekker veel tonijn, zou je zelfs een tonijnhater kunnen veranderen in liefhebber. De sleutel tot deze tosti is dat het gevuld is met een heerlijke […]

Braziliaans broodje Bauru

Braziliaans broodje Bauru

Dit in Brazilië zo populaire broodje bestaat uit een stokbroodje belegd met rosbief, mozzarella kaas, tomaat en augurk. Het Braziliaanse broodje Bauru is in Brazilië net zo populair als de BLT in de VS. Heerlijk, snel en makkelijk! Ik ben een groot fan van een geweldige sandwich, en ik denk dat ik zojuist een super […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden