Ik mocht in de Foodybox van Kroon op het Werk een blikje Soto kruidenmix van Euroma (Jonnie Boer) ontvangen. Natuurlijk top om er een lekkere Soto van te maken, maar ik het verwerkt in deze Noedels met soto zalm en asperges. Je kunt deze salade warm of koud serveren. Omdat het zo’n mooie dag was, […]
Een Espresso Martini cocktail wordt origineel gemaakt van espresso, wodka, koffielikeur en een suikersiroop. Ik heb een Drunken Mel Espresso Martini gemaakt deze keer. De wodka is dus vervangen door Drunkel Mel. De perfecte combinatie van espresso en drank! Drunken Mel likeur Ik mocht in een foodybox van Kroon op het Werk een flesje […]
Deze heerlijke pistache granola met vijgen gemaakt van die mooie groene nootjes is echt een verwennerij. Denk ik aan pistachenoten dan denk ik ook aan de smaken van het Midden-Oosten. Daarom heb ik ook kardamompoeder, gemberpoeder en stukjes vijg door de granola verwerkt. Waan je in 1001 Nacht als je deze granola met je yoghurt […]
Deze kersen crumble is een soort van verantwoord nagerecht. Glutenvrij en als je de boter vervangt door bijvoorbeeld kokosolie ook geschikt voor een veganist of iemand met een melkallergie. Ik had nog wat over en dat hebben we de volgende morgen als ontbijt gegeten met een dot kokosyoghurt erop. Ook heel erg lekker. Als […]