Traybake met kip en chorizo

Traybake met kip en chorizo

Deze snelle en simpele traybake met kip en chorizo is supermakkelijk en heeft een geweldige smaak. Sappige kip, rokerige chorizo en paprika zorgen voor een heerlijke doordeweekse maaltijd. En het beste is dat je slechts één pan hebt om af te wassen en je er weinig werk aan hebt! Het perfecte familiediner waarbij de oven […]

Rode biet ravioli met ricotta

Rode biet ravioli met ricotta

Ik heb toch een prachtig gerechtje voor jullie, namelijk deze mooie rode biet ravioli met ricotta. Het is ravioli, gemaakt van rode bieten. Als je een bieten liefhebber bent, dan wil je dit proberen. Het is dus geen pasta, maar een bietjes ravioli. Heerlijk als licht en vegetarisch voorgerechtje tijdens een etentje thuis. Gevuld met […]

Coquilles alla Vodka

Coquilles alla Vodka

De Italiaanse Penne alla Vodka is een klassiek pastagerecht. De saus wordt gemaakt met tomatenpuree, crème fraîche of slagroom, knoflook, wodka en Parmezaanse kaas. De wodka in de saus geeft het een heerlijke smaak, probeer het maar eens! Daarnaast helpt het om de smaken te intensiveren en als emulgator voor het vet in de room. […]

Vijgenroosjes met Prosciutto en burrata

Vijgenroosjes met Prosciutto en burrata

Dit voorgerechtje raakt alle juiste snaren, zoet, pittig en hartig. Rijpe vijgen worden ingesneden en gevuld met romige burrata kaas, een delicaat plakje Prosciutto en geroosterde pecan noten. Daarover kan je nog wat balsamico-siroop heen druppelen Serveer het met geroosterd brood om een feestelijk dinertje op een zeer smakelijke toon te beginnen! Het is een […]

Aioli

Origineel Aioli Recept

Aioli blijft goed afgedekt een week goed in de koelkast, als er tenminste iets van overblijft.

Carrillada Iberico varkenswangen in rode wijn

Carrillada Iberico Varkenswangen Recept | In Rode Wijn

Het klassieke Spaanse gerecht carrillada de cerdo is gestoofde varkenswangetjes. Dit recept wordt gemaakt met het Spaanse Iberico varkensvlees. De varkenswangen zijn mooi gemarmerd en blijven daardoor super sappig tijdens het langzaam stoven. Daarom noem ik dit gerecht Iberico varkenswangen in rode wijn. Een heerlijk stoofgerecht voor in het najaar of winter. Carrillada Vlees dat […]

Spaanse gehaktballetjes in een schaal

Spaanse Gehaktballetjes Albondigas

Mijn broer woont op Ibiza en hier heb ik deze gehaktballetjes voor het eerst gegeten. Lekker, ik waan mij weer op Ibiza. Deze balletjes zijn ook heerlijk met spaghetti.

Kreeftenravioli met garnalen-roomsaus

Kreeftenravioli | Garnalen-Roomsaus

Malse ravioli is in elke vorm geweldig, maar ze zijn vooral heerlijk als ze gevuld zijn met kreeft. Voeg Hollandse garnalen en een heerlijke tomatenroomsaus toe en je hebt een feestmaaltijd! Je kunt deze goddelijke kreeftenravioli met garnalen-roomsaus perfect serveren tijdens de Kerstdagen. Het gerecht is supermakkelijk en snel te bereiden, omdat je kant-en-klare ravioli gebruikt. Vervang […]

Cranberry Aperol Spritz

Cranberry Aperol Spritz

Deze cranberry aperol spritz is dé perfecte cocktail om jouw feestdagen extra speciaal te maken. De kenmerkende smaken van Aperol, gecombineerd met de frisse tinten van cranberry en de feestelijke bubbels van Prosecco, zorgen voor een cocktail die zowel verrast als verfrist. Makkelijk te maken, heerlijk van smaak, en gegarandeerd een hit bij je gasten! Ingrediënten […]

Agua de Valencia

Agua de Valencia Recept

Agua de Valencia is het Spaanse zomerdrankje, en het is een heerlijk verfrissend recept! Ondanks de naam lijkt het drankje te verwijzen naar ‘water’, maar in werkelijkheid bevat het geen water! In plaats daarvan wordt het bereid met ‘vuurwater’ in de vorm van gin en wodka, waardoor het een pittige en verfrissende smaak krijgt. Dit […]

Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing