Rode biet ravioli met ricotta

Rode biet ravioli met ricotta

Ik heb toch een prachtig gerechtje voor jullie, namelijk deze mooie rode biet ravioli met ricotta. Het is ravioli, gemaakt van rode bieten. Als je een bieten liefhebber bent, dan wil je dit proberen. Het is dus geen pasta, maar een bietjes ravioli. Heerlijk als licht en vegetarisch voorgerechtje tijdens een etentje thuis. Gevuld met […]

Coquilles alla Vodka

Coquilles alla Vodka

De Italiaanse Penne alla Vodka is een klassiek pastagerecht. De saus wordt gemaakt met tomatenpuree, crème fraîche of slagroom, knoflook, wodka en Parmezaanse kaas. De wodka in de saus geeft het een heerlijke smaak, probeer het maar eens! Daarnaast helpt het om de smaken te intensiveren en als emulgator voor het vet in de room. […]

Vijgenroosjes met Prosciutto en burrata

Vijgenroosjes met Prosciutto en burrata

Dit voorgerechtje raakt alle juiste snaren, zoet, pittig en hartig. Rijpe vijgen worden ingesneden en gevuld met romige burrata kaas, een delicaat plakje Prosciutto en geroosterde pecan noten. Daarover kan je nog wat balsamico-siroop heen druppelen Serveer het met geroosterd brood om een feestelijk dinertje op een zeer smakelijke toon te beginnen! Het is een […]

Kreeftenravioli met garnalen-roomsaus

Kreeftenravioli | Garnalen-Roomsaus

Malse ravioli is in elke vorm geweldig, maar ze zijn vooral heerlijk als ze gevuld zijn met kreeft. Voeg Hollandse garnalen en een heerlijke tomatenroomsaus toe en je hebt een feestmaaltijd! Je kunt deze goddelijke kreeftenravioli met garnalen-roomsaus perfect serveren tijdens de Kerstdagen. Het gerecht is supermakkelijk en snel te bereiden, omdat je kant-en-klare ravioli gebruikt. Vervang […]

Cranberry Aperol Spritz

Cranberry Aperol Spritz

Deze cranberry aperol spritz is dé perfecte cocktail om jouw feestdagen extra speciaal te maken. De kenmerkende smaken van Aperol, gecombineerd met de frisse tinten van cranberry en de feestelijke bubbels van Prosecco, zorgen voor een cocktail die zowel verrast als verfrist. Makkelijk te maken, heerlijk van smaak, en gegarandeerd een hit bij je gasten! Ingrediënten […]

Hongaarse paddenstoelensoep

Hongaarse paddenstoelensoep

Ben jij gek op goulash? Dan moet je deze heerlijke Hongaarse paddenstoelensoep ook eens proberen! Romige soep, vol van smaak, lekker om van te genieten om een koude dag. Je zou het een vegetarische goulash soep kunnen noemen. Comfortfood in een kom, dit wil je proeven.   Wat is Hongaarse paddenstoelensoep   Dit is een […]

ricotta en amandeltaartje

Ricotta en amandeltaartje

Ik had al eens ricotta gebruikt in een tulband Cranberry ricotta tulband en dat was een heerlijke cake geworden. Ik heb nu een ricotta en amandeltaartje gemaakt en die is ook super goed gelukt. Omdat de bloedsinaasappels in het seizoen zijn, heb ik ze verwerkt in dit zalige taartje, maar ‘gewone’ sinaasappels, mandarijnen of citroen […]

Koude rode bietensoep

Koude rode bietensoep

Deze Koude rode bietensoep is een multifunctionele soep. Hij kan namelijk koud en warm gegeten worden. Dus een soepje voor het hele jaar rond. Probeer het eens. Het recept van dillepesto vind je hier.

Lamsstoof met venkel

Hongaarse Goulash

Stoofpotje voor koude dagen.

Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing