Kimchi Okonomiyaki is een heerlijke mix van Japanse en Koreaanse gerechten, die de hartige smaken van een traditionele Japanse pannenkoek combineert met de pittige kick van kimchi. Perfect voor elke maaltijd, dit makkelijk te maken recept brengt een heerlijke unieke draai aan jouw tafel, met een onweerstaanbare mix van texturen en umami. Okonomiyaki […]
Kurkuma, gember, chilipeper en bouillon, deze kippensoep is precies wat de dokter heeft voorgeschreven. Deze kippensoep lijkt een beetje op de Indonesische Soto ajam, een bouillon, gepocheerde kip, vermicelli-noedels en een garnering van gefrituurde sjalotten. Voeg citroengras en gember toe en een flinke dosis chili en je hebt een perfecte noedelsoep met kip en kurkuma. […]
Maak van overgebleven gyoza vellen in minder dan 10 minuten een heerlijke cracker. Deze knapperige zelfgemaakte gyoza crackers zijn perfect met hummus, kaasplankjes of een van jouw andere favoriete dips! Een snel in de oven gebakken cracker is de perfecte oplossing als je nog wat gyoza, dumpling of wonton vellen over hebt. En ja, ze […]
Dit garnalen gerecht at ik ooit bij de Chinees en het was zo lekker dat ik het thuis heb uitgeprobeerd. Ik kan je verklappen dat het net zo goed smaakt als in het restaurant. Er gaat flink wat honing in, maar dat maakt het gerecht juist heerlijk sticky en zorgt ervoor dat de sesam goed […]
Een stevige en smaakvolle Koreaanse rijstbowl met steak en kimchi met daarbij gebakken shiitake, lente-ui en gebakken uitjes. Deze rijstbowl heeft geen typische dressing, maar wel een pittige steak en kimchi. En rijstkommen zijn gewoonweg geweldig in het algemeen, toch? Ik bedoel, kom op, het is een complete maaltijd in een kom. Dit wil je […]
Dit recept voor orzo met zalm en kimchi combineert de gedurfde, pittige smaken van kimchi met orzo. Bereid je voor om je culinaire bekwaamheid te verbeteren terwijl je deze heerlijke maaltijd maakt voor gezellige herfstavonden. Sappige, gemarineerde zalm wordt gegrild of gebakken en geserveerd naast een smaakvolle orzo doordrenkt met Koreaanse smaakmakers. Orzo met zalm […]
Mijn broer die al heel lang op Ibiza woont en daar chef-kok geweest is, deelt regelmatig foto’s van wat hij maakt in de familie app. Als ik om een recept vraag, krijg ik heel summier een aantal ingrediënten door en dat is het dan. Vorige week deelde hij foto’s van een soort gerookte tofu beignets. […]
Goudbruine, in de pan gebakken tosti met kimchi staat vandaag op het menu! Gesmolten kaas met een pittige kimchi tussen twee dikke sneetjes zuurdesembrood. Dit was zo’n heerlijke combinatie, dat ik er niet eerder aan gedacht heb om het te proberen! Ik ben een echte avonturiers en als het gaat om het vinden van nog […]
Gebakken kool en noedels zijn eenvoudig comfortfood op zijn best! Als je een fan bent van kool, moet je deze roergebakken noedels met savooie spitskool en miso eens proberen. Dit ingrediënt voegt veel smaak toe aan de kool. En dit gerecht is nog steeds waanzinnig makkelijk en goedkoop, en is een geweldig bijgerecht of basis […]
Deze heerlijke langzaam gegaarde runderwangen zijn precies wat je nodig hebt op een koude dag. Sterker nog, als je eenmaal hebt geproefd hoe lekker ze zijn, wil je ze waarschijnlijk het hele jaar door eten! Deze gestoofde Aziatische runderwangen zijn supersimpel om te maken, het is moeilijk om ze niet lekker te vinden. Ja, ze […]
Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing