Pinsa met charcuterie

Pinsa met charcuterie

Een heerlijke Pinsa met charcuterie, met alle smaken en toppings waar je van houdt van een klassieke charcuterieplank op versgebakken pinsa! Serveer het als borrelhap of voorgerecht tijdens een Italiaans etentje. Deze pinsa charcuterie plank bevat een mix van vleeswaren en kaas, en hebben we deze charcuterie plank veranderd in een pinsa plateau. Personaliseer deze […]

Dubbeldikke sandwich

Dubbeldikke sandwich

Ik had aardig wat vleeswaren, kaas en brood over van een familielunch bij ons thuis. En ik had vandaag grote trek, daarom heb ik deze goddelijk lekkere dubbeldikke sandwich voor mijzelf gemaakt. Een eenvoudig en heerlijk recept voor een sandwich met heel veel beleg erop, waardoor dit broodje naar een hoger niveau van smakelijkheid wordt […]

Raclette met aardappelen en rauwkost

Raclette met aardappelen en rauwkost

Raclette is een typisch Zwitsers gerecht. Het is eigenlijk niets meer dan gesmolten kaas en gekookte aardappelen. Daarbij wordt nog wat vleeswaren in de vorm van rauwe ham of plakjes worst zoals salami en zure augurkjes en/of uitjes bij geserveerd. Het is een stevige kost, meer geschikt voor een winterse avond. Je hebt het misschien […]

Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing