Omdat pistachenoten tegenwoordig een hype zijn, kan ik niet achterblijven. Ik heb nu een heerlijke overnight oats met ricotta en pistache gemaakt. Deze op cannoli geïnspireerde overnight oats zijn een voedzame variant op het klassieke Italiaanse dessert, perfect voor een bevredigend ontbijt of tussendoortje. Dit gerecht combineert de romige textuur van overnight oats met de […]
Ik ben dol op Banoffee Pie en nu heb ik een eenvoudige manier gecreëerd om een simpele versie hiervan te maken voor slechts twee personen. Deze Banoffee bladerdeegtaartjes zijn snel en makkelijk te maken, waardoor je kunt genieten van de smaken van een Banoffee Pie zonder een hele taart te moeten maken. Banoffee Pie […]
Ik ben niet zo’n bakster, maar af en toe waag ik me toch aan het bakken van een taartje, koekjes of cake. Deze keer wilde ik een cake met kwark bakken en daar heb ik ook nog een paar appeltjes in verwerkt. Het is een heerlijke luchtige kwarkcake met appel geworden. En dat kwam goed […]
Ik heb toch een verrukkelijk verwenontbijt voor jullie voor speciale dagen. Deze Banoffee Pie croissants zijn trouwens ook lekker bij de brunch mochten jullie dat gaan doen. Het is zo goddelijke lekker dat je het zelfs ’s middags als gebakje kunt serveren. Niet te veel moeite voor een zalige aangeklede croissant. Move over crompouce! […]
Er is deze herfst weer een nieuwe koffietrend, namelijk de cinnamon roll latte. Ben jij gek op koffie en de smaken van kaneel en vanille, dan is dit echt iets voor jou! Jouw favoriete lekkere kaneelbroodje omgetoverd tot een decadente koffie traktatie voor dit seizoen. Gelukkig is dit recept extreem veelzijdig en kun je dit […]
Tijdens het herfstseizoen draait het allemaal om de klassieke Pumpkin Spice Latte, maar zodra het happy hour nadert, verlangen we naar iets sterkers. En ik heb de ideale herfstcocktail voor jullie, namelijk deze heerlijke romige cocktail van pompoen. Het is niet alleen een heerlijke herfstcocktail, maar het is ook nog eens super eenvoudig te maken. […]
In de Foodybox herfst zaten o.a. Céréal Kokoskoekjes en Bonne Maman Fijn Gezeefde aardbeienjam. Ik wist gelijk dat ik deze twee wilde combineren. En het zijn deze zalige Aardbeienjam icebox cakejes geworden, mini gebakjes met een heerlijke kokos en aardbeiensmaak. Een eenvoudig, no-bake dessert en de perfecte versnapering bij een kopje koffie of thee. […]
Het is herfst, de tijd voor de pompoenen. In deze tijd is de topper van Starbucks de beroemde Pumpkin spice latte populair. Dit drankje is super geliefd in Amerika maar ook in ons land. Ik had nog wat geroosterde blokjes pompoen over en had deze in de vriezer gelegd. En omdat ik na het sporten […]
Een heerlijke custardmousse gecombineerd met in de oven gepocheerde rabarber. Deze custardmousse met rabarber is een viering van de rabarber. Wat de smaakpapillen zo prikkelt zijn de verschillende smaken en contrasterende texturen. In dit dessert hebben we zure rabarber met de zoete, zachte en fluweelzachte custard. Als je van rabarber houdt, zal je dol zijn […]
Mijn schoonzusje kwam eten bij ons en zij is gek op toetjes. En het was zondag, dat is de enige dag dat wij een nagerecht nemen. Omdat de Paasdagen eraan komen, wilde ik een Paasdessert maken. Het is deze zalige mini trifle met advocaatcustard geworden. Een lekkere dot slagroom erop en verse frambozen, maakt de […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing