Ik had heel veel passievruchten in de aanbieding bij mijn groenteboer gekocht. Een paar had ik al gebruikt voor een heerlijke Pornstar Martini cocktail. De rest wilde ik gebruiken in een kwarktaartje, maar ik vond het eigenlijk te warm om dit te maken. Wat ga ik met de rest doen? Nou…..die cocktail was wel goddelijk […]
Het is zomer en het is behoorlijk warm. Tijd voor lekker zelfgemaakt ijs. Deze keer heb ik een heerlijk yoghurtijs met kersencompote swirl gemaakt. Omdat de kersen nog in het seizoen zijn, wil ik dit graag zo vaak mogelijk eten of verwerken in een gerecht. Nou dat is goed gelukt met dit ijs, lekker fris […]
Ik deed weer mee aan – de voorlopig laatste –swiepswoepswap van Mandy&More. Je kunt bij deze receptenswap opgeven aan wat voor soort receptensite je gekoppeld wil worden. Ik heb me deze keer laten verrassen en werd gekoppeld aan Evelien van gezellige recepten. Om mezelf uit te dagen, heb ik toch weer gekozen om iets te […]
Ik heb en makkelijk recept voor jullie voor pindakaas chocolade proteïne repen. Een heerlijke snack voor de lekkere trek zullen we maar zeggen. Vegan en glutenvrije repen met lekker veel proteïne erin. Ben je gek op pindakaas en chocolade, dan wil je dit proberen! Proteïne Eiwitten oftewel proteïne zijn heel belangrijk voor mij […]
Ik heb het ultieme verwentaartje voor jullie. Maak het bijvoorbeeld met Valentijnsdag om je geliefde ermee te verwennen of voor Moederdag. Ik heb het gemaakt voor mijn verjaardag, maar ja ik ben dan ook jarig op Valentijnsdag. Deze Ruby chocolade cheesecake is een no-bake cheesecake er komt dus geen oven aan te pas. En ziet […]
Zoals jullie misschien inmiddels wel weten, ben ik niet zo’n koekenbakster. Maar af en toe wil ik het toch proberen. Ik wilde al heel lang Italiaanse Biscotti, Cantuccini oftewel Cantucci maken. En vandaag is het er eindelijk van gekomen, ik heb mokka hazelnoot Cantuccini gebakken. Cantuccini Dit zijn typisch Italiaanse koekjes die oorspronkelijk […]
Deze cranberry ricotta tulband is een heerlijke cake om te maken in de feestmaand. Gebruik verse cranberries voor deze cake, hierdoor krijgt de cake een lekker zuurtje. Cake gemaakt met lekker veel ricotta erin, geeft zo’n luchtige en smeuïge cake, echt de moeite waard om eens te proberen. Tulband En tulband oftewel een […]
Ik heb nu toch een heerlijk granola recept voor jullie. Eentje die je kunt maken voor de feestdagen. Het is namelijk een zalige beurre noisette pecannoten granola. Het is wel een decadente granola, maar dat moet kunnen in deze maand. Lekker geroosterde granola met zacht krokante stukjes erin, dit wil je proeven! Beurre noisette […]
Ik ben gek op citroen en toen ik een buddha hand oftewel buddha fingers zag liggen bij mijn groenteboer heb ik deze gelijk gekocht. Maar ja dan heb je zo’n gek soort vrucht in huis, wat ga je ermee doen? Wil zoveel mogelijk recepten hiermee verzinnen en de eerste zijn deze citroen kokosmuffins geworden. Ik […]
Ik had een paar pompoenen gekocht in de aanbieding en de meeste hiervan had ik al verwerkt in lekkere recepten. Er bleef nog een kleine muskaatpompoen over. Omdat deze pompoen zo zoet is, is deze heel erg geschikt om in zoete recepten te verwerken. Ik heb van deze pompoen heerlijke pompoen cupcakes met topping gemaakt. […]
Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing