Erwtensoep maken is een echte klassieker, vooral op koude dagen. Zoals je weet, is het de perfecte maaltijd om van tevoren te maken. De volgende dag is de soep vaak nog lekkerder. Vandaag gaan we een ouderwetse erwtensoep, of snert, zelf maken, net zoals mijn oma en ouders altijd deden! Wat is erwtensoep of snert? […]
Het is echt snert weer en ik werd door Peulvruchten.nl uitgedaagd om een speciale erwtensoep te maken. Nu ben ik gek op de Midden-Oosterse keuken en heb daarom een heerlijke Libanese erwtensoep gemaakt. Behalve de Hollandse snert, hebben ook andere landen hun erwtensoep. Deze vegetarische erwtensoep is romig met de heerlijke smaken van het Midden-Oosten. […]
Erwtensoep met zoete aardappel en Togarashi is een lekkere twist op de Hollandse erwtensoep. De Shichimi Toragashi die hierin gebruikt wordt is een populaire Japanse zevenkruiden mix, te koop in de grotere supermarkten. Laat de soep niet te lang koken, de spliterwten mogen nog herkenbaar zijn. Dik en rijk, warm en troostend, er is […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing