Gebakken kool en noedels zijn eenvoudig comfortfood op zijn best! Als je een fan bent van kool, moet je deze roergebakken noedels met savooie spitskool en miso eens proberen. Dit ingrediënt voegt veel smaak toe aan de kool. En dit gerecht is nog steeds waanzinnig makkelijk en goedkoop, en is een geweldig bijgerecht of basis […]
Ik heb toch een heerlijk bijgerecht voor jullie. Deze geroosterde spitskool met mosterddressing is verbazingwekkend lekker van smaak en textuur. Makkelijk te maken want de oven doet het werk voor je. Je maakt er een mosterddressing bij, kool is nog nooit zo lekker geweest! Spitskool Koop jij wel eens een spitskool? De naam […]
In de Flevourbox van maart zat o.a. een biodynamische spitskool en hele walnoten die nog gekraakt moesten worden. Al snel had ik in mijn hoofd dat ik deze twee wilde combineren. Het is geroosterde spitskool met walnotenpesto geworden en dat was een heerlijke combinatie kan ik jullie verklappen. Manlief die niet zo’n koolliefhebber is, heeft […]
Deze viswrap met mangochutney is een lekker makkelijke en lichte maaltijd, helemaal geschikt met deze warme dagen. Door meer of minder chutney te gebruiken, maak je de saus pittiger of minder pittig. Proef tussendoor even of je het lekker vindt zo. Gebruik hiervoor een vissoort naar eigen keuze. Je kunt ook zalmfilets gebruiken, die […]
Deze hotdog van verse worst met wasabi is ook weer een heerlijk recept geworden met de verse wasabi die ik mocht ontvangen. Je kunt de saus zo pittig maken als je zelf wilt door meer of minder verse wasabi toe te voegen. Het is eens weer een hele andere manier om een hotdog te bereiden. […]
Voor deze Gado Gado wraps heb ik zelf pindasaus gemaakt omdat ik de kant-en-klare sauzen niet lekker vind. Dus voordat je begint, eerst even deze saus maken en dan kan je aan de slag met het recept. Het is het recept van mijn vader en die maakte natuurlijke de lekkerste satésaus. Gado Gado – […]
Bibimbap is een Koreaans rijstgerecht geserveerd met verschillende groenten, vlees en een gebakken ei. Je kunt dit gerecht serveren met restjes rijst, groenten en vlees of kip. Of je maakt er een vegetarische variant van zonder vlees en met bijvoorbeeld tofu of een andere vleesvervanger. Ik heb nu een Koreaanse Bibimbap met longhaas gemaakt en […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing