Zoveel van die heerlijke bramen in de tuin, daar moet ik wat mee doen. Behalve in een salade te verwerken, er een heerlijke jam, saus, limonade of smoothie van te maken, heb ik ze nu verwerkt in deze zalige bramenmuffins. Wil jij ze ook maken, dan vind je hier het recept voor bramenmuffins. Gemaakt met […]
Ontbijt eens met banaanmuffins met dadel en chocola, je bakt ze de dag tevoren en ’s morgens staat je ontbijtje klaar. Mijn geliefde recept voor bananenmuffins maakt ongelooflijk zachte en smeuïge muffins. Deze bananenmuffins zijn boterachtig en gekruid met kaneel. Ze zijn heerlijk puur, met gehakte dadels of zelfs chocoladestukjes. Om te beginnen heb je […]
Voor de Friese kruidkoek (Fryske krûdkoeke) moet je wel geduld hebben, want de rijpingstijd is minimaal een paar dagen. Een kruidkoek moet een of meer dagen rusten om zachter te worden. Narijpen noemen ze dat. De ingrediënten moeten nog met elkaar gaan ‘werken’. Dit komt niet alleen de consistentie maar ook de smaak ten goede. […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing