Red Velvet Wentelteefjes

Red Velvet Wentelteefjes

Je hebt de taart gehad, maar waarom geen Red Velvet Wentelteefjes? Geniet van jouw favoriete taart als een zalig ontbijt! Gemaakt met sneetjes brood en gevuld met roomkaas en chocolade, is een wentelteefje nog nooit zo decadent geweest. Ik wilde een unieke red velvet-variatie die ik dit jaar voor Valentijnsdag kon maken. Er zijn een […]

Franse Amandelcroissants

Franse Amandelcroissants

Verander croissants die een dag oud zijn in een heerlijke traktatie! Franse amandelcroissants bakkersstijl zijn verrassend makkelijk om thuis te maken! Een dag oude croissants gevuld met amandelboter en afgetopt met siroop en geschaafde amandelen, leveren een warm en schilferig gebakje op dat druipt van de amandelsmaak. Je hebt maar 25 minuten nodig om deze […]

Puddingbroodjes | Makkelijk recept

Puddingbroodjes | Makkelijk recept

Ik heb een supermakkelijk recept voor jullie om zelf die zalige puddingbroodjes te maken. Natuurlijk kan je ze kopen bij de bakker, maar deze zijn misschien wel veel lekkerder. Ik heb hiervoor lekkere zachte melkbroodjes op de markt gekocht en een custard gemaakt van custardpoeder. Ze zijn perfect op alle mogelijke manieren. Het brood is […]

Craquelé speculaas beurre noisette koeken

Craquelé speculaas beurre noisette koeken

Deze craquelé speculaas beurre noisette koeken zijn zacht, chewy en vol met warme pittige smaken! Het zijn koeken die in smelten in je mond en het is een van mijn favoriete koekjes omdat het alle smaken van de winter heeft waar ik van hou! Door het koekjesdeeg in poedersuiker te rollen, krijgt het een gekreukelde […]

Dutch Baby met appel en karamel

Dutch Baby met appel en karamel

Dit is een geweldige, snelle en gemakkelijke Dutch baby met appel en karamel. Heerlijk als dessert of probeer het eens bij de brunch. Deze heerlijke Dutch Baby is een heerlijke smaakvariant op de traditionele Dutch Baby pannenkoek. Zo lekker dat je je bijna schuldig voelt als je hem eet als ontbijt! Het is heerlijk en […]

Banoffee bladerdeegtaartjes

Banoffee bladerdeegtaartjes

Ik ben dol op Banoffee Pie en nu heb ik een eenvoudige manier gecreëerd om een simpele versie hiervan te maken voor slechts twee personen. Deze Banoffee bladerdeegtaartjes zijn snel en makkelijk te maken, waardoor je kunt genieten van de smaken van een Banoffee Pie zonder een hele taart te moeten maken.   Banoffee Pie […]

Zoete broodrolletjes met walnoten en dadels

Zoete broodrolletjes met walnoten en dadels

Deze zoete broodrolletjes met walnoten en dadels zijn lekker als ontbijt, brunch of tussendoortje. Je eigen zoete broodrolletjes maken kan niet eenvoudiger! Het enige wat je hoeft te doen is verse roomkaas mengen met walnoten en dadels. Als je eenmaal een dikke vulling hebt, smeer je de vulling eenvoudig op de sneetjes brood en rol […]

Mini cheesecake met gestoofde druiven

Mini cheesecake met gestoofde druiven

Deze schattige mini cheesecake met gestoofde druiven zijn een elegant dessert voor een speciaal dinertje bij jou thuis. Eén hap van deze mini cheesecake en het is alsof er een engeltje op je tong …. (je weet wel). Maak het voor een romantische avond met je lief of serveer het bij de koffie of een […]

Chocoladetruffels met Licor 43 Crème Brûlée

Chocoladetruffels met Licor 43 Crème Brûlée

Ik had een fles Licor 43 Crème Brûlée gekregen en ja hoor wat ik al dacht …… het is goddelijk lekker! Natuurlijk heerlijk om on the rocks te drinken, maar ook leuk om er iets heerlijks van te maken zoals deze zalige chocoladetruffels met Licor 43 Crème Brûlée. Met slechts een paar ingrediënten tover jij […]

Clafoutis met kersen op een bord

Clafoutis met kersen | Heerlijk recept

Het is zomer en de kersen zijn in het seizoen. Geniet ervan zolang het duurt! Een heerlijke manier om kersen te verwerken, is in gebak. Deze Franse clafoutis met kersen is perfect als nagerecht, maar smaakt ook fantastisch bij een kopje koffie of thee. Clafoutis kersen De Fransen weten wat lekker is, en dit klassieke […]

Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing