Duik in de ultieme broodjeservaring met dit heerlijke broodje geitenkaas met avocado, roomkaas, zongedroogde tomaten en rucola. Geniet van knapperig brood, een romige laag roomkaas, zongedroogde tomaatjes, verse plakjes avocado en de peperige rucola. Perfect voor elk moment van de dag, dit broodje is een heerlijke combinatie van bevredigende smaken en een explosie van frisheid […]
Deze gastronomische gevulde dadels zijn makkelijk te maken en zijn een heerlijk tussendoortje. Kies uit vijf verschillende smaken, die allemaal even lekker zijn. Ze zijn perfect voor Kerstmis, een feestje thuis of welke gelegenheid dan ook! Neem even de tijd om ze te maken, maar dan heb je ook wat. Deze dadels maken altijd indruk! […]
Risotto is een van mijn favoriete gerechten en wie houdt daar nou niet van. In plaats van risottorijst ben ik aan het experimenteren met het maken van risotto met granen. Ik kan jullie verklappen dat deze parelgort risotto met geitenkaas en lavasolie ontzettend lekker geworden is. Oké, misschien ga ik nog meer experimenteren. En ik […]
Ben je dol op doperwten dan is deze simpele erwtensalade met geitenkaas echt iets voor jou. Deze lente salade met geitenkaas parels is een levendig saladerecept, gezond, voedzaam en boordevol producten die makkelijk verkrijgbaar zijn. Binnen een mum van tijd klaar, de perfecte salade voor het voorjaar en de zomer. Het is een snelle en […]
Deze quiche van rode biet en geitenkaas is een schitterend vegetarisch gerecht voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld de Kerstdagen. Met een knapperig deeg, gegarneerd met die heerlijke rode bietjes, kan dit veelzijdige gerecht zowel warm als koud geserveerd worden. De geitenkaas en hazelnoten passen goed bij de bieten, vooral in een zijdezachte custardvulling. Ik heb […]
In de lente Foodybox zat een pak met de nieuwste Zaden & Zeezout Knäckebröd van Leksands. Hoog tijd om die uit te proberen en er iets lekkers mee te maken. Het is o.a. deze zalige cracker met geitenkaas en geroosterde tomaatjes geworden. Het roosteren van de tomaatjes intensiveert hun natuurlijke zoetheid, waardoor ze een perfecte […]
Bladerdeeg belegd met zoete gekarameliseerde uienchutney en romige geitenkaas. Deze hartige taartjes met geitenbrie en uienchutney zijn eenvoudig maar oh zo lekker. Kaas en ui is een zeer klassieke smaakcombinatie die erg populair is. En als je van die ui dan een zalige gekarameliseerde uienchutney maakt, dan weet je niet wat je proeft. Het past […]
Heerlijk hapje of voorgerecht die zo eenvoudig te maken zijn dat je binnen 10 minuten klaar bent. Deze Italiaanse ham en rucola rolletjes kan je van tevoren maken en vervolgens in de koelkast zetten tot je klaar bent om te serveren. Een feestelijk hapje om te maken en aan je gasten te geven als ze […]
Thuis lunch ik graag met een salade. Meestal kijk ik wat er in de koelkast ligt en stel ik een salade samen van restjes groente, etc. Ik had nog een restje in de oven gepofte bietjes in de koelkast, een beetje sla, wortel en een paar radijsjes. Met de verse bramen uit eigen tuin is […]
Wil je met de feestdagen een heerlijk vegetarisch hoofdgerecht serveren, dan heb ik daar het perfecte recept voor. Met deze quiche met prei, geitenkaas en cranberries doe je een vegetariër een groot plezier en die gaat ook de vleesliefhebber lekker vinden. Een quiche met gesmolten geitenkaas en iets zoete cranberry compote erop, dit wil je […]
Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing