Kimchi Okonomiyaki

Kimchi Okonomiyaki

Kimchi Okonomiyaki is een heerlijke mix van Japanse en Koreaanse gerechten, die de hartige smaken van een traditionele Japanse pannenkoek combineert met de pittige kick van kimchi. Perfect voor elke maaltijd, dit makkelijk te maken recept brengt een heerlijke unieke draai aan jouw tafel, met een onweerstaanbare mix van texturen en umami.   Okonomiyaki   […]

Mini panettone met cranberries

Mini panettone met cranberries

Maak de feestdagen extra speciaal met deze zelfgemaakte mini panettone met cranberries, in een kleine en leuke muffinvorm. Panettone is de Italiaanse klassieker, traditioneel en een onmisbaar kerstdessert. Het is een zoet en geurig brood, oorspronkelijk uit Milaan, zacht en smaakvol. Traditioneel verrijkt met gedroogd fruit, citrus en amandelen, en gevormd tot een groot koepelvormig […]

Dutch Baby met appel en karamel

Dutch Baby met appel en karamel

Dit is een geweldige, snelle en gemakkelijke Dutch baby met appel en karamel. Heerlijk als dessert of probeer het eens bij de brunch. Deze heerlijke Dutch Baby is een heerlijke smaakvariant op de traditionele Dutch Baby pannenkoek. Zo lekker dat je je bijna schuldig voelt als je hem eet als ontbijt! Het is heerlijk en […]

chocolade soufflé in een kopje

Goddelijke Chocolade Soufflé

De laatste tijd daag ik mezelf uit om recepten te maken die ik nog nooit eerder geprobeerd heb. Een van die recepten is de beruchte soufflé – een klassieker die elke foodie in zijn of haar repertoire zou moeten hebben. Aangezien zondag bij ons toetjesdag is, besloot ik dit weekend een goddelijke chocolade soufflé te […]

boerenomelet

Boerenomelet Maken | Met Groente Gevuld

Ineens dacht ik van de week aan de boerenomelet, zo’n succesnummer voor de lunch in het restaurant van mijn ouders. Ik vond dit altijd heel erg lekker, maar had het nog nooit zelf gemaakt. Hoogste tijd om de goed gevulde boerenomelet van onze chef te maken. En ja, het was weer superlekker. Eet deze omelet […]

Pompoencake met kaneelsuiker

Pompoencake met kaneelsuiker

Deze pompoencake is zacht en smeuïg, vol met warme kruiden en gegarneerd met kaneelsuiker. De cake kan in een paar minuten worden gemengd met pompoenpuree en ingrediënten die je waarschijnlijk wel in de voorraadkast hebt liggen. Dit is een recept zonder gedoe. Het is perfect voor elk moment van de dag, het is supersimpel en […]

Hartige taart met zoete aardappel en sucuk

Hartige taart met zoete aardappel en sucuk

Heerlijke hartige taart met zoete aardappel en sucuk, feta en spinazie is perfect als je eens iets anders wilt proberen. De quiche is gevuld met gezonde zoete aardappelen en gekruid met de pittige sucuk worst. Ik heb de quiche gemaakt met kant-en-klaar quichedeeg uit de supermarkt. Eet het als lunch of als avondmaaltijd met eventueel […]

Japanse gefrituurde garnalen

Sappige grote garnalen bedekt met panko broodkruimels en gebakken tot goudbruin, deze knapperige Japanse gefrituurde garnalen genaamd Ebi Fry is een populair klassiek Japans gerecht in westerse stijl. Geniet ervan met een tonkatsu saus! Ik laat je zien hoe makkelijk het is om dit heerlijke Ebi Fry recept thuis te maken. Ebi Fry is een […]

Huzarensalade op een bord

Ouderwets Slaatje Maken | Huzarensalade

Lekker retro! Vroeger, in het restaurant van mijn ouders, was deze ouderwetse huzarensalade een absolute favoriet. Waarom? Omdat alles zelf en vers werd bereid. Vandaag maak ik de salade precies zoals mijn vader dat vroeger deed, en ik kan je alvast verklappen: hij is super lekker! Maar ja, mijn vader maakte sowieso alles heerlijk. Als […]

Karamel bronzies

Karamel bronzies

De meisjes waren te logeren en wilden natuurlijk weer bakken. Brownies, daar hadden ze zin in. Ik dacht dat ik nog genoeg chocolade in huis had, maar helaas. Wel had ik nog een zak Callebaut chocolade druppels Gold liggen in de voorraadkast. Laten we brownies maken met deze chocolade, zei ik tegen ze en dat […]

Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing