Ik bereid gerechten uit veel verschillende keukens, maar Surinaams koken had ik nog nooit geprobeerd. Waarom weet ik niet, want ik sta open voor allerlei nieuwe gerechten. Toen kwam dit recept voorbij en besloot ik het eens te proberen. Mijn groenteman op de markt vroeg al vaker: “Moet je die cassave niet eens proberen?” Maar […]
Ik weet nog wel dat ik dit voor het eerst at in Zuid-Frankrijk, oh wat heerlijk vond ik dat. Dat wilde ik nog eens zelf thuis maken, maar het heeft toch echt wel jaren geduurd voordat ik deze heerlijke en klassieke Franse Brandade visdip daadwerkelijk gemaakt heb. Brandade Het is een typisch gerecht […]
Een lekkere en een heel bijzondere hartige snack. Je kunt hiervoor heel goed de kromme of gebroken asperges gebruiken, de zogenaamde buitenbeetjes. Maak deze bakkeljauw asperge fritters als tussendoortje of lekkere snack bij de borrel. Ik heb 12 grote fritters gemaakt, maar je kunt natuurlijk ook meerdere kleintjes maken voor bij de borrel. Je kunt […]
Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing