Rijstbowl met steak en kimchi

Rijstbowl met steak en kimchi

Een stevige en smaakvolle Koreaanse rijstbowl met steak en kimchi met daarbij gebakken shiitake, lente-ui en gebakken uitjes. Deze rijstbowl heeft geen typische dressing, maar wel een pittige steak en kimchi. En rijstkommen zijn gewoonweg geweldig in het algemeen, toch? Ik bedoel, kom op, het is een complete maaltijd in een kom. Dit wil je […]

Orzo met kimchi en zalm

Orzo met kimchi en zalm

Dit recept voor orzo met kimchi en zalm combineert de gedurfde, pittige smaken van de kimchi met orzo. Bereid je voor om je culinaire bekwaamheid te verbeteren terwijl je deze heerlijke maaltijd maakt voor gezellige herfstavonden. Sappige, gemarineerde zalm wordt gegrild of gebakken en geserveerd naast een smaakvolle orzo doordrenkt met Koreaanse smaakmakers.   Orzo […]

Gerookte tofu beignets

Gerookte tofu beignets

Mijn broer die al heel lang op Ibiza woont en daar chef-kok geweest is, deelt regelmatig foto’s van wat hij maakt in de familie app. Als ik om een recept vraag, krijg ik heel summier een aantal ingrediënten door en dat is het dan. Vorige week deelde hij foto’s van een soort gerookte tofu beignets. […]

Tosti met kimchi

Tosti met kimchi

Goudbruine, in de pan gebakken tosti met kimchi staat vandaag op het menu! Gesmolten kaas met een pittige kimchi tussen twee dikke sneetjes zuurdesembrood. Dit was zo’n heerlijke combinatie, dat ik er niet eerder aan gedacht heb om het te proberen! Ik ben een echte avonturiers en als het gaat om het vinden van nog […]

Noedels met savooie spitskool

Noedels met savooie spitskool

Gebakken kool en noedels zijn eenvoudig comfortfood op zijn best! Als je een fan bent van kool, moet je deze roergebakken noedels met savooie spitskool en miso eens proberen. Dit ingrediënt voegt veel smaak toe aan de kool. En dit gerecht is nog steeds waanzinnig makkelijk en goedkoop, en is een geweldig bijgerecht of basis […]

Gestoofde Aziatische runderwangen

Gestoofde Aziatische runderwangen

Deze heerlijke langzaam gegaarde runderwangen zijn precies wat je nodig hebt op een koude dag. Sterker nog, als je eenmaal hebt geproefd hoe lekker ze zijn, wil je ze waarschijnlijk het hele jaar door eten! Deze gestoofde Aziatische runderwangen zijn supersimpel om te maken, het is moeilijk om ze niet lekker te vinden. Ja, ze […]

Krokante kipburger met kimchi

Krokante kipburger met kimchi

Deze pittige en zeer hartige burger biedt een symfonie aan smaken, verpakt in een knapperig jasje. Begin je al te watertanden? Dit is een beetje een combinatie (oftewel fusion) van mijn favoriete Aziatische smaken in een van mijn favoriete gerechten, een zelfgemaakte burger. De Koreaanse gefrituurde krokante kipburger met kimchi is een beetje een wereldwijde […]

Knapperige sesam zalmblokjes

Knapperige sesam zalmblokjes

Verse zalm wordt in hapklare blokjes gesneden en vervolgens in de pan gebakken tot knapperige, malse perfectie in dit simpele maar geweldige recept voor knapperige sesam zalmblokjes. Zoete en hartige kleverige zalm brengt zeker leven in uw doordeweekse maaltijden! Als jij net als ik een grote voorliefde hebt voor knapperige zalm, dan zal je genieten […]

Roerbak teriyaki paddenstoelen

Roerbak teriyaki paddenstoelen

Roerbak teriyaki paddenstoelen is een vegetarisch gerecht dat in 20 minuten klaar is, boordevol knapperige, zoete en zoute smaken. Met slechts een paar ingrediënten kan je dit snelle en gemakkelijke recept voor paddenstoelen maken. Serveer het in een dampende kom rijst, meng het met instant noedels of gebruik het als topping op jouw hoofdgerechten.   […]

Chai kruidenmix zelf gemaakt

Chai Kruidenmix Zelf Maken

Zelf een kruidenmengsel samenstellen is helemaal niet moeilijk. En het leuke ervan is dat je deze naar eigen smaak kunt maken. Wil je meer of minder van een bepaalde specerij erin doen, dan kan dat. Zo kan je een Chai kruidenmix zelf maken. Ik ben gek op deze smaken en heb nu zelf een kruidenmix […]

Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing