Risotto is een van mijn favoriete gerechten en wie houdt daar nou niet van. In plaats van risottorijst ben ik aan het experimenteren met het maken van risotto met granen. Ik kan jullie verklappen dat deze parelgort risotto met geitenkaas en lavasolie ontzettend lekker geworden is. Oké, misschien ga ik nog meer experimenteren. En ik […]
Ik heb heel veel regenboog snijbiet in mijn tuin staan. Tijd om een flinke bos te snoeien en te verwerken in een gerecht. Deze keer heb ik het verwerkt in een lekkere galette met snijbiet en prei. De groenten liggen in de galette op een bedje van verse roomkaas en geraspte oude kaas, hierdoor is […]
Als je een bijzondere vegetarische lasagne wilt maken, dan is deze regenbooglasagne met vijf soorten kaas absoluut een aanrader. Het gerecht heeft een lange lijst met ingrediënten én een lange bereidingstijd, maar het resultaat is meer dan de moeite waard. Met de royale hoeveelheid kaas is dit bovendien de droom van iedere kaasliefhebber. Regenboog lasagne […]
Deze prachtige risotto met shiitake en kastanjes, is de perfecte vegetarische herfstmaaltijd. De romige risotto met paddenstoelen, kastanjes en zwarte knoflook barst van de hartige en lekkere smaken en heeft alles om je te voeden op een herfstachtige dag. Het is ook een heerlijk vegetarisch gerecht voor de feestdagen. Omdat risotto heel veelzijdig is, […]
Deze hartige galette met hasselback aubergine, zwarte knoflook en zwarte ui is eenvoudig te maken en ontzettend lekker. Het bevat ingrediënten boordevol smaak, waaronder de rijke aubergine, de iets zoete zwarte knoflook en ui en de pittige kaas. Deze hartige galette is zeker het hoogtepunt van elke maaltijd! Maak hem als vegetarisch voorgerecht of hoofdgerecht […]
Dit eenpansgerecht van pasta met uien en paddenstoelen is rijk en romig, met zoete gekarameliseerde uien, shiitake paddenstoelen en schelpjespasta. Eenvoudig, heerlijk en gemakkelijk aan te passen voor een veganistisch en/of glutenvrij gerecht. Serveer warm, met wat verse tijm of gehakte kruiden, eventueel geroosterd broodkruim als je dat liever hebt en geniet ervan! Het ultieme […]
Gebruik jouw favoriete geroosterde herfstgroenten om dit polentagerecht lekker te maken. Deze romige polenta met geroosterde pompoen en balsamico zal jij absoluut geweldig vinden voor de herfst! De herfst is de perfecte tijd om te genieten van een warme, geruststellende maaltijd. En deze eenvoudig te maken polenta is het perfecte gerecht voor een koele herfstavond. […]
Deze vegetarische Mac en Cheese met truffelkaas en paddenstoelen is een echte showstopper, perfect voor speciale etentjes thuis. Aardse decadente smaak van de truffelkaas en paddenstoelen, is de droom van een paddenstoelenliefhebber. Het is makkelijker dan je denkt en kan van tevoren worden gemaakt. Deze versie bevat truffelkaas, paddenstoelen en truffelolie en als je net […]
Het is winter en de pompoenen zijn nog steeds volop verkrijgbaar. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben dol op deze zoete groente en kan er geen genoeg van krijgen. En daarom heb ik nu weer een nieuw recept voor jullie. Deze heerlijke geroosterde flespompoen met feta kan je heel goed […]
Ik vond bij het opruimen van mijn hele grote voorraadkast nog een pot bulgur. Ik ben gek op bulgur, maar het was al een tijdje geleden dat ik iets met bulgur bereid had. Goed excuus om weer met bulgur aan de slag te gaan. Ik heb het nu verwerkt in deze heerlijke lauwwarme bulgur salade […]
Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing