Dit is toch wel een van mijn favorieten…..de Stroganoff saus. Vroeger moest ik deze aan tafel bereiden in het restaurant van mijn ouders. Nu verwen ik hubbie, familie of vrienden ermee. Deze pappardelle met bavette en Stroganoff saus, is een heerlijke combinatie geworden. Als je vlees- en pastaliefhebber bent, ga dit dan snel maken. Je zult versteld zijn van de smaken.
Natuurlijk kan je ook een ander soort pasta gebruiken, maar de pappardelle pasta is wel heel erg lekker bij de saus. En van mij mag je ook een ander soort biefstuk of steak gebruiken, waar je maar zin in hebt.
Ik heb beukenzwammetjes gebruikt in de saus, maar je kunt ook champignons gebruiken. Snijd ze dan in dunne plakken.
Nog meer Stroganoff
Hier vind je het recept van de klassieke Tournedos met Stroganoff saus.
Jessica Laumen
juli 8, 2019 @ 8:09 pm
Een geweldig heerlijk gerecht en inderdaad in een ommezien gemaakt en op tafel. Mmmm
Hanneke de Jonge
juli 9, 2019 @ 10:37 am
Dankjewel Jessica, heel leuk om te horen van je. Met culinaire groet, Hanneke
Alice
maart 7, 2020 @ 7:40 pm
Erg lekker en makkelijk te maken.
Hanneke de Jonge
maart 8, 2020 @ 10:00 am
Dankjewel Alice, erg leuk om te vernemen. Met culinaire groet, Hanneke