Sta ik daar een partij lekker te koken voor mijn wederhelft, maar kan zelf nog (bijna) niets eten na mijn gastric sleeve operatie. Vanavond staat er kabeljauw op het menu. Ik had al een lekkere aspergesalade gemaakt en wilde daarbij de kabeljauw serveren. Maar wil er toch iets bijzonders van maken. Heb een potje Patak’s kruidenpasta tikka masala in de koelkast staan en Griekse yoghurt heb ik altijd wel in huis. Als ik dit nu eens meng en daarin de kabeljauw marineer. Visje even gebakken en daarna de yoghurt nog in de pan gedaan als extra saus. Het is een heerlijke Tikka masala kabeljauw geworden, maar na twee hapjes zat ik al vol. Hubbie heeft de rest met smaak opgegeten.
Natuurlijk kan je ook een ander soort vis gebruiken in plaats van kabeljauw.
Wat serveren we erbij?
Nou, deze Groene aspergelinten salade met erwten en munt was een lekkere frisse salade bij de vis.
Frank de Reuver
juni 6, 2018 @ 2:23 pm
Eenvoudig genoeg en smaken zal het zeker, ja. Men staat er niet bij stil wat voor variaties je allemaal niet kan klaarmaken, met het "weinige" dat je in huis hebt. Heel goed gedaan hoor!
<a href="https://azbarbecue.be/">F. De Reuver</a>
Hanneke de Jonge
juni 7, 2018 @ 8:33 am
Dankjewel Frank, ja ik wil graag iedereen ervan bewust maken dat je met heel weinig (wat je bijvoorbeeld in huis hebt) toch iets lekkers kunt maken. Groeten, Hanneke