Deze Schwarzwalder Kirsch Trifle is een fantastisch nagerecht voor de Kerstdagen. Maak het een dag van tevoren, dan kunnen de smaken er goed intrekken. Het is even een klusje, maar dan heb je ook wat. Een prachtig dessert wat de show zal stelen op de Kersttafel. Het voordeel van dit dessert een dag van te voren maken, is dat je de dag zelf geen crisis hebt omdat je nog een toetje moet maken. Als er kinderen aan tafel zitten, vervang dan de Kirsch voor het opgevangen kersensap. Gebruik wel Amarena kersen, deze zijn toch wel het lekkerst en geven dit nagerecht een bijzondere smaak.
Is het geen plaatje?
En nog heerlijk Kerst dessert is dit Kersttaartje met cranberry’s
Marloes Boshuizen
december 16, 2019 @ 9:16 pm
Hallo.
Wat is de doorsnede van de glazen schaal?
Gr Marloes
Hanneke de Jonge
december 17, 2019 @ 12:14 pm
Hoi Marloes, Ik heb voor dit dessert een grote glazen schaal van 23 centimeter doorsnee en ongeveer 13 centimeter diep gebruikt. Met culinaire groet, Hanneke
Anne Oltvoort
december 25, 2019 @ 4:51 pm
Hallo Hanneke,
Waar heeft u dit mooie serveerglas gekocht? Of heeft u enig idee waar ik zoiets kan vinden toevallig?
Groet, Anne
Hanneke de Jonge
december 26, 2019 @ 10:31 am
Hallo Anne, dit serveerglas heb ik ooit eens gescoord in een kringloopwinkel. Daar kom ik regelmatig om dit soort dingen te vinden. Wellicht een tip om daar eens te gaan kijken. Met vriendelijke groeten, Hanneke
Rachelle
december 30, 2020 @ 11:40 am
Voor hoeveel personen is dit recept?
Hanneke de Jonge
december 30, 2020 @ 1:43 pm
Hi Rachelle, dit staat bij het recept. Het is voor 8-10 personen.