Herfst is de tijd van bokbier daarom is dit stoofvlees in bruin bier een echte ‘herfstmaaltijd’. Ontzettend lekker zacht stoofvlees gegaard in bokbier. Neem er wel de tijd voor om het te bereiden!
Je kunt de saus binden met een bruine boterham, maar ook lekker is ontbijtkoek. Hierdoor krijgt het stoofvlees een wat zoetere smaak.
Ben je ook zo gek op stoofvlees? Probeer dan ook eens Marokkaanse runderstoofpot
José Poelen
oktober 19, 2017 @ 11:45 am
Jouw stoofrecepten zijn het einde 😀 Maar dat zal ik wel al eerder gezegd hebben. Ook deze ga ik weer opslaan bij de reeds andere stoofrecepten die ik hier al ben tegengekomen. Ik heb er nog geen gemaakt dit najaar, maar dat gaat niet lang meer duren 😀
Grt José
Hanneke de Jonge
oktober 19, 2017 @ 12:34 pm
Dank je wel Jose voor jouw positieve reacties. Deze is ook heel erg lekker, ga het maar eens maken. Groetjes, Hanneke
José Poelen
oktober 22, 2017 @ 9:56 pm
Erg lekker Hanneke. Zeker in combinatie met de versgebakken frietjes en een flinke dot (belgische) mayonaise. Dat aandikken met brood kende ik nog niet. Werkt zeer goed.
Grt José
Hanneke de Jonge
oktober 24, 2017 @ 8:47 am
Hoi Jose, dank je wel weer voor je leuke feedback. En blij te horen dat het lekker was. Groetjes, Hanneke
Elly
oktober 26, 2018 @ 11:07 am
Dit ziet er lekker uit nu is mij vraag kan je er ook evt nog champions in doen of andere groenten…gr Elly
Hanneke de Jonge
oktober 26, 2018 @ 1:09 pm
Hoi Elly, natuurlijk kunnen daar groenten of champignons erin verwerkt worden. Laat je me weten als je het gemaakt hebt? Groetjes, Hanneke