Als ik mijn man wil verwennen maak ik biefstuk met champignonroomsaus en gebakken krieltjes. Hij is gek op biefstuk, vooral met een saus erbij. De ene keer maak ik rode wijnsaus en nu is het champignonsaus geworden. Zelf saus maken is helemaal niet moeilijk en is natuurlijk veel lekkerder dan de sausjes uit een pakje of zakje. Het geheim is een half bouillonblokje, je kunt hiervoor bospaddenstoelen of runderbouillon gebruiken.
Ik heb tournedos voor dit recept gebruikt, maar een goede biefstuk is ook prima.
En dan nog zo’n verwennerij als nagerecht is deze Chocolademousse
Carmen
december 10, 2020 @ 6:58 pm
Mijn man zegt:”Fingerlicking good”!
En ik vond het ook heerlijk en makkelijk om te maken. ( Met ossenhaas).
Hanneke de Jonge
december 11, 2020 @ 12:16 pm
Beste Carmen, super leuk om te horen. Dankjewel. En met ossenhaas natuurlijk ook heerlijk.