Steak and cheese sandwich is een beroemd Amerikaans broodje. Hierbij mijn versie van dit beroemde broodje, het broodje bavette met kaas. Als je van een goede Philly Cheese steak houdt en altijd al hebt gewild dat je deze heerlijke klassieker thuis kon maken, dan ben je hier aan het juiste adres!
Dit makkelijke recept geeft het ultieme broodje! Malse hapjes van bavette, gebakken uien, en gesmolten cheddar kaas worden allemaal in één koekenpan gebakken en op pistoletje gelegd. Dit zijn stevige broodjes die jouw hongerigste gasten zullen voeden.
Welke steak
Het beste stuk rundvlees voor dit broodje is er eentje die niet lang hoeft te bakken of grillen en super mals wordt.
Rib-eye is een veelvoorkomende keuze, maar de kosten zijn hoger dan wat ik bereid ben uit te geven, vooral gezien het feit dat dit recept 300 gram vlees vereist.
Mijn favoriete stuk rundvlees voor dit broodje is de bavette. Maar je kunt ook een ander soort steak nemen. Hier lees je daar alles over.
Bavette is mals genoeg om een fantastische cheese steak te maken. Het is ook een dunnere snede, dus er is iets minder snijden nodig.
En je hebt een goed, scherp mes nodig om de bavette zo dun mogelijk tegen de draad in te snijden. Snijd het rundvlees in hele dunne plakjes.
Broodje
Dit is een belangrijke stap voor een goede kwaliteit sandwich. Wanneer je stevige sandwiches maakt met warme ingrediënten, is het altijd een goed idee om de broodjes eerst af te bakken. Een pistoletje, stokbroodje of ciabatta is een goed broodje hiervoor.
Meer broodjes waar je dol op zult zijn:
Broodje hete kip
Buffalo balletjes op een broodje
Broodje hotdog speciaal
Bánh Mi Vietnamees broodje kip
Broodje spareribs
Amerikaans broodje Sloppy Joe
Broodje met Bulgogi speklapjes
Reuben sandwich speciaal
Broodje pulled pork uit de oven
Als je dit recept hebt gemaakt en het lekker vond, kan je hieronder een reactie en beoordeling achterlaten.